• EWBL 2022/2023

  • 3. místo Chance ŽBL 2022/2023

C h o m u t o v – V druhém kole kvalifikace na Mistrovství ČR minibasketbalu si nejmladší Levhartice U11 vybojovaly postup na finálový turnaj, který se bude konat v Ostravě v termíny 26.-28.4.2024.

Zápasy druhého kola nám zhodnotila trenérka Jitka Jančáková:

Ve 2.kole kvalifikace jsme již trochu věděly, co od soupeřek očekávat. V prvním zápase proti Litoměřicím jsme měly vlažný a nervózní začátek, ale od druhé čtvrtiny jsme začaly dominovat na obou polovinách hřiště. Soupeřky navíc ve druhém poločase odpadly fyzicky, kdežto my měly spoustu sil a mohla si tak zahrát celá lavička.

Druhý zápas měl opačný průběh, první pětka předčila soupeřky ve všech ohledech, vybudovala dostatečný náskok, uklidnily jsme se a tak nás nerozhodil ani přísnější metr rozhodčích na naše hráčky. Před poslední čtvrtinou jsme vedly o více jak třicet bodů a i když jsme poslední čtvrtinu prohrály výraznějším rozdílem, nemohlo nám to zkazit radost z vítězství, které nám již s předstihem zajistilo postup na MČR do Ostravy. Podpora našich rodičů byla neuvěřitelná a vyzdvihla bych i výborný týmový výkon, kdy si hráčky dokázaly dobře vypomoci a když se jedné nedařilo, vzala to do rukou jiná.

Sestava nejmladší minižákyň U11:

Barbora Dufalová
Eliška Jandová
Eliška Štayrová
Jana Kul'ková
Sofie Štěpánová
Týna Novotná
Lucie Weiszová
Magdaléna Bydžovská
Ema Freibergová
Eliška Řezníčková
Vanessa Trochtová
Michaela Hovorková
Kateřina Kovačová
Marie Pánková
Lea Sládečková
Tina Staňková
Klára Jančáková

Související fotogalerie